Terug naar alle exposities

Martin Hogeboom

12/07/2019 - 15/09/2019

Martin Hogeboom is sinds 2011 fulltime beroepsfotograaf in reclame-, portret- en modefotografie. Hij fotografeert voor onder meer de Jumbo-Visma wielerploeg, Scapino, Martin vertelt verhalen, niet met woorden maar met zijn camera.
In zijn werk is hij altijd op zoek naar een beeld dat de “WOW!-factor” heeft, iets speciaals waardoor hij opvalt. Door te spelen met verlichting, standpunten, focus en compositie maar vooral door de interactie met de mensen voor zijn lens zoekt hij naar die speciale foto.

 

In 2013 is Martin begonnen met een serie dagelijkse portretfoto’s onder de titel everyday people, te volgen via www.everydaypeople.photo. Onder de gelijknamige titel is een fotoboek verschenen bij uitgeverij het mooiste boek. Een selectie van de foto’s wordt tentoongesteld in Het Fotolokaal. Martin is bezig met een vervolgserie, unique people.

Van zijn roadtrip langs de fijnste whiskystokerijen in Schotland verscheen in 2014 het boek Whisky Rocks! Martin organiseert ook spectaculaire outdoor fotografiereizen, www.outdoorphotox.com.

 

 

Bezoek het Fotolokaal
  • Datum: 12/07/2019 - 15/09/2019